• langebjergskolen@fredensborg.dk
    Pia Bettina Feilberg den 20-03-2015
    Onsdag var Fredensborg Kommunes Kina-talenthold inviteret på besøg på Den Kinesiske Ambassade. Her hørte vi en del om kinesisk historie, politik, økonomi og kultur. Ambassaden havde stillet repræsentanter fra alle afdelinger til vores rådighed og vi blev modtaget af selveste ambassadøren Liu Biwei. Et spændende besøg hvor vores elever oplevede at blive taget meget seriøst. Vores elever viste ligeledes de kinesiske værter, at danske unge har meget at byde på og er i stand til at stille kloge og seriøse spørgsmål om komplicerede kinesiske forhold. Et rigtigt spændende og givende besøg. Talentholdet som har overskriften Fra kejserdømme til økonomisk lokomotiv afsluttes i slutningen af April med en tur til Beijing.
    Pia Bettina Feilberg den 13-03-2015

I løbet af marts måned ændrer Skoleporten udseende, fælles for hele kommunen.

De fleste menupunkter vil være som de plejer at være, men layout og enkelte ting er blevet ændret.

Oplever du problemer med den nye hjemmeside efter overgangen, så kontakt os gerne.

Elev-, forældre- og personaleintra bliver ikke ændret.