• Langebjergskolen
  • Langebjergvej 401, 3050 Humlebæk
  • 72 56 20 15
  • [email protected]
  • EAN: 5798008284458
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

Skolebestyrelsesvalg 2018

Kandidatliste


Herunder kan du se den foreløbige kandidatliste til skolebestyrelsesvalget 2018:

 

Marianne Sloth:

Mit navn er Marianne Sloth og jeg er mor til Nikoline E Sloth, der går i 7. klasse her på Langebjergskolen.

 

Jeg er enlig mor til to piger, hvor min yngste er 13 og min ældste er 18 i april. Jeg er uddannet pædagog, men har måtte opgive at arbejde pga kronisk smertesygdom og i dag er jeg førtidspensionist.

 

Jeg sidder i den nuværende bestyrelse, hvilket jeg har gjort i flere år. Først som suppleant og i næsten to år som fuldbyrdet bestyrelsesmedlem.

 

Jeg vil meget gerne fortsætte med at sidde i bestyrelsen, da jeg fortsat mener, at jeg har gode ting at tilbyde skolebestyrelsen. Jeg oplever selv, at jeg repræsenterer en niche, som er vigtig bliver repræsenteret i bestyrelsen, idet jeg er enlig mor og jeg har en lav indkomst.

 

Jeg står for, at alle elever har ret til at have en god skoledag og alle elever har ret til at være en del af fællesskabet i skolen. Alle elever er forskellige og der skal være plads til alle elever på Langebjergskolen. Når man trives i skolen, så lærer man bedst.

 

Allerede i dag arbejder vi i skolebestyrelsen med trivsel og dette arbejde brænder jeg for at være med til at fortsætte.

_____________________________________________________________ ______________________