• [email protected]

Opslagstavlen

Kære alle

Det er med stor glæde at vi kan fortælle, at vi har indgået en aftale med Jacob Haugaard, der driver cafe’ Under Kronen i Fredensborg, om salg af frokost her på skolen.

Vi starter op på mandag d. 30.10.17

Jacob kommer på skolen i 10-pausen (kl. 10:00 – 10:15) og vil sælge sandwich, pastasalat og icetea fra lugen i kantinen.  Der er KUN salg i dette tidsrum, da Jacob også leverer frokost til andre skoler. Maden vil være pakket ind så det kan gemmes til spisepausen.

Priserne er

Alm sandwich/bagel kr. 25,-
    Stor sandwich kr. 30,-
    Pastasalat kr. 20,-
    Icetea kr. 8,-
    (i forbindelse med køb af mad kr. 5,-)

Der vil altid være kylling & bacon sandwich, der laves med salat og hjemmelavet karrydressing.
    Fra tirsdag til fredag vil der være flere valgmuligheder fx tun, roastbeef og spegepølse.

Pastasalat er altid med kylling, salat, grønt og pesto.

Der kan betales kontant eller med MobilePay direkte til Jacob (ikke skolens nummer for kantinen) og der kan ikke forudbestilles mad.

Tag godt imod Jacob. Vi glæder os smiley

Pia Brask Feilberg den 23-10-2017

Indskrivning 2018

Kære forældre til kommende 0. klasser
    Vi glæder vi os til at modtage dit barn i de nye børnehaveklasser fra august 2018.

Den digitale indskrivning til skolestart 2018 er åben fra
    mandag den 13. november til og med søndag den 14. januar 2018.

På Langebjergskolen afholder vi et informationsmøde samt et åbent hus arrangement:

Informationsmøde for forældre:
    Torsdag den 23. november 2017 fra kl. 17:00-18:30 i Sydhuset (uden børn)

Åbent hus arrangement for børn og forældre:
    Mandag den 4. december 2017 fra kl. 15:00-16:30 i Sydhuset

Læs mere om indskrivningen her
    Christine Engel Espersen den 02-10-2017
  • ikon

Vi er glade for det store tilvalg forældre og elever foretager, når de ønsker at skifte til Langebjergskolen, men da succes ved et skoleskift er meget afhængig af fokus og opmærksomhed på såvel den enkelte elev som på klassen, er der grænser for hvor mange nye elever, der kan integreres ad gangen.

På 9.årgang har vi haft en massiv tilgang gennem de seneste måneder. For at give klasserne arbejdsro, ser vi os nødsaget til at lukke for yderligere indtag af elever på denne årgang frem til d.14.2.18.

Søren Bjørn Jakobsen

Pia Brask Feilberg den 23-06-2017